«Στη λίστα της ΤΣΣΚΑ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος»

«Στη λίστα της ΤΣΣΚΑ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος»

Οι Ισπανοί γράφουν για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ιτούδη και σύμφωνα με το «encestando» ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στη σχετική λίστα των Ρώσων.

Ο Δημήτρης Ιτούδης απέτυχε να οδηγήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, με την «αρκούδα» να ολοκληρώνει το final 4 στην τέταρτη θέση και όπως όλα δείχνουν στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ρωσικής ομάδας.

Στην Ισπανία μάλιστα έχουν αρχίσει ήδη να γράφουν ονόματα για τον πάγκο του μοσχοβίτικου συλλόγου, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο σύμφωνα με το «encestando» να είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Δημήτρη Ιτούδη. Εκτός από το όνομα του «ερυθρόλευκου» προπονητή, στη σχετική λίστα των Ισπανών για την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπάρχουν επίσης οι Ντέιβιντ Μπλατ, Αντρέα Τρινκιέρι, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, Χοάν Πλάθα και Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ωστόσο, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί, πολύ δύσκολα θα υπάρξει «γάμος» ανάμεσα στους Ρώσους και τον Λιθουανό προπονητή της Ζαλγκίρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ