Οπαδοί της Σέλτικ κατά του βασιλικού γαμου: «Βάλτε τον στον κ… σας»! (vid)

Οπαδοί της Σέλτικ κατά του βασιλικού γαμου: «Βάλτε τον στον κ… σας»! (vid)

Καθώς έκαναν τρεμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου, οι οπαδοί των Κελτών τραγουδούσαν συνθήματα εις βάρος της Μοναρχίας, του Χάρι και της Μέγκαν που εκείνη την ώρα παντρεύονταν.

Η αλήθεια είναι ότι οι Βρετανοί δεν αντέχονται όταν υπάρχει κάποιο «πιασάρικο» θέμα γύρω από τη βασιλική οικογένεια. Ειδικότερα δε όταν μιλάμε για γάμο τότε η… φρενίτιδα που επικρατεί στο νησί σε ΜΜΕ και κόσμο είναι πραγματικά ανυπόφορη για όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Να όμως που τον… πόνο μας συμμερίζονται οι οπαδοί της Σέλτικ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους κατά της Μοναρχίας ενώ πανηγύριζαν το τρεμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου (σ.σ. είχαν πάρει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Λιγκ Καπ Σκωτίας).

Καθώς έκαναν τρεμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου, οι Καθολικοί τραγουδούσαν εις βάρος του βασιλικού γάμου, ανάμεσα στον Πρίγκιπα Χάρι και εκλεκτής της καρδιάς του Μέγκαν

«Μπορείτε να βάλετε τον βασιλικό γάμο στον κ@@@ σας!», τραγουδούσαν χαρακτηριστικά κατά το 2-0 επί της Μάδεργουελ στον τελικό οι οπαδοί της Σέλτικ, διαχώριζοντάς έτσι τη θέση τους από τους περισσότερους Βρετανούς οι οποίοι «τρελαίνονται» για ειδήσεις γύρω από τη βασιλική οικογένεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ