Συμφωνία Σταντάρ – Βέρντερ για τον Λαΐφη!

Συμφωνία Σταντάρ – Βέρντερ για τον Λαΐφη!

Η ομάδα της Λιέγης συμφώνησε με τους Γερμανούς για τον Κύπριο στόπερ, που πριν λίγες ημέρες αγόρασαν από τον Ολυμπιακό! Τα 5.000.000 € της συμφωνίας και το... Champions League, που μπορεί να την ανατρέψει!

Πριν από λίγες ημέρες η Σταντάρ Λιέγης ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Κωνσταντίνου Λαΐφη και απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον ποδοσφαιριστή. Οι Βέλγοι πλήρωσαν ένα ποσό λίγο πάνω από το 1,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και μετά τον διετή δανεισμό του, έκαναν δικό τους τον διεθνή Κύπριο αμυντικό για τα επόμενα 4 χρόνια. Με το νέο συμβόλαιο του Λαΐφη, ωστόσο, να είναι ουσιαστικά αχρείαστο, καθώς ήδη έχει βρεθεί ο… επόμενος προορισμός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, λοιπόν, η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης έχει φτάσει σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Βέρντερ Βρέμης, ώστε ο 26χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία είχε επιτευχθεί πριν ακόμη η βελγική ομάδα κάνει χρήση της οψιόν, καθώς οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Ενώ η Βέρντερ ήθελε να μην χάσει τον παίκτη, καθώς είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Ετσι, από τι στιγμή που εξασφάλισε την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα, κινήθηκε αστραπιαία για να κλείσει τον παίκτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο σύλλογοι έχουν βρει τη χρυσή τομή για την εκ νέου μεταγραφή του Λαΐφη, σε ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 €. Ποσό μεγαλύτερο από ό,τι περίμεναν ακόμη και οι ιθύνοντες της ομάδας της Λιέγης. Η ομάδα της Βρέμης ήθελε να πάρει τον πρώτο λόγο για τον Κύπριο στόπερ και για αυτόν τον λόγο, πριν αρκετό καιρό, όταν ακόμη δεν είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Τώρα που τα κατάφερε, αναμένεται να τελειώσει τη μεταγραφή.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ… CHAMPIONS LEAGUE

Αξιζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε, ωστόσο, μια παράμετρο που μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα της μεταγραφής του Λαΐφη. Η πορεία της Σταντάρ Λιέγης στα πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος είναι ασύλληπτη. Το απόγευμα της Πέμπτης ισοπέδωσε με 3-1 την Αντερλεχτ μέσα στο «Κονστάν Βαντεν Στοκ» και πλέον βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μπριζ, την οποία υποδέχεται την Κυριακή (13/05)!

Ακόμη κι αν η Σταντάρ δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο, η έξοδος στο Champions League, είναι μια παράμετρος που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στα «θέλω» του παίκτη. Καθώς ο Λαΐφης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του, μεν, σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το βελγικό, αλλά τα νέα δεδομένα, δεν αποκλείεται να παίξουν ρόλο στην τελική απόφαση.

Εξάλλου, δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψει πρόταση από ακόμη καλύτερη ομάδα από τη Βέρντερ. Αλλωστε, με όσα έχει κάνει φέτος ο 24χρονος στόπερ, πολλοί παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Ενώ και στη μεγάλη νίκη επί της Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες, τον παρακολούθησαν δεκάδες σκάουτς.

Για την ιστορία, ο Λαΐφης έχει φέτος 41 συμμετοχές με τη φανέλα της Σαντάρ (συνολικά 77 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ στη διετία) και σύμφωνα με τους Βέλγους, η θέση του στην κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος είναι ήδη καπαρωμένη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ