Γιουβέντους – Μίλαν 4-0

Γιουβέντους – Μίλαν 4-0

Η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την άνευ προηγουμένου πνευματική κατάρρευση της Μίλαν, σκοράροντας τρία γκολ σε οκτώ λεπτά και κατέκτησε το Coppa Italia με το 4-0 να σφραγίζει τον θρίαμβο των μπιανκονέρι.

Στην αναμέτρηση του Ολίμπικο, Γιουβέντους και Μίλαν τέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Coppa Italia. Όσοι περίμεναν ένα κλειστό ματς στην αιώνια πόλη δικαιώθηκαν περίτρανα αφού στη μοναδική ευκαιρία του πρώτου μέρους ο Μπουφόν έδειξε τη μεγάλη κλαση του και νίκησε τον Κρουτόνε στο 8’.

Στην επανάληψη όμως δεν βγήκαν οι ροσονέρι στο γήπεδο αλλά κάποιοι που τους έμοιαζαν. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που έγινε… Από το 56’ μέχρι το 64’ με τον Ντοναρούμα να κάνει απανωτά λάθη, οι Μπενατιά (56′, 64′) και Ντόουγκλας Κόστα (61′) βρήκαν εκεί που δεν το περίμεναν την ευκαιρία να κάνουν εν ριπή οφθαλμού το 3-0.

Μάλιστα πριν ακόμα συνέλθουν από την πλημμύρα οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο, ο Νίκολα Κάλινιτς έβαλε λάθος το κεφάλι του σε εκτέλεση κόρνερ του Πιάνιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 74′ για το τελικό, βαρύ και εν μέρει άδικο για τη Μίλαν 4-0.

Κυπελλούχος Ιταλίας λοιπόν η Γιουβέντους που βρίσκεται μια ανάσα από την μαθηματική επικύρωση ενός ακόμα νταμπλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ