Γκατούζο : «Σαν Παγκόσμιο Κύπελλο για τη Μίλαν»

Γκατούζο : «Σαν Παγκόσμιο Κύπελλο για τη Μίλαν»

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Γιουβέντους και τόνισε πως η Μίλαν έχει τεράστιο ενθουσιασμό για το παιχνίδι αυτό.

Στον ενθουσιασμό και την επιθυμία των παικτών του να κατακτήσουν το Κύπελλο Ιταλίας στάθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο ενόψει του τελικού κόντρα στη Γιουβέντους (9/5, 22:00), με τον τεχνικό της Μίλαν να τονίζει πως η ομάδα του δεν πρέπει να αφήσει τη «Γηραιά Κυρία» να κάνει το παιχνίδι της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς:

«Είναι σαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όσον αφορά στον ενθουσιασμό που έχουμε, ο ενθουσιασμός των φιλάθλων και η επιθυμία τους για να πάρουμε τρόπαιο και πάλι».

Για το πως θα φανατίσει τους παίκτες του: «Το νιώθεις. Έχουμε καλή ομάδα και χρειαζόμαστε απλά την σπίθα για ανάψουν τα πυροτεχνήματα. Δεν χρειάζεται να πω πολλά στους παίκτες για τους… φουντώσω, καθώς αυτά τα ματς το κάνουν από μόνα τους».

Για την Γιουβέντους είπε: «Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει κυριαρχήσει τα στην Ιταλία και είναι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη εδώ και 7 χρόνια, έτσι έχουν τη νοοτροπία που χρειάζεται.

Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα γεμάτη πρωταθλητές, αλλά έχουν και αδυναμίες. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στα τελευταία 15 λεπτά στο Τορίνο (πρωτάθλημα). Δεν πρέπει να αφήσουμε τη Γιουβέντους να κάνει οτιδήποτε, πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο ματς, χωρίς να μένουμε πίσω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ