Αλέγκρι : «Να παίξουμε με ενθουσιασμό, αλλά και μυαλό κόντρα στη Μίλαν»

Αλέγκρι : «Να παίξουμε με ενθουσιασμό, αλλά και μυαλό κόντρα στη Μίλαν»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παίξουν με ενθουσιασμό, αλλά και να έχουν καθαρό μυαλό για να κλείσουν ιδανικά τη σεζόν.

Η Γιουβέντους πρέπει να παίξει με ενθουσιασμό, αλλά και να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Μίλαν, όπως δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του αντίπαλου προπονητή του, Τζενάρο Γκατούζο, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί όταν ήταν στους «ροσονέρι», ενώ μίλησε και για το μέλλον του στη «Γηραιά Κυρία».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού:

«Αύριο έχουμε ένα ματς σημαντικό, γιατί μπορούμε να κλείσουμε ιδανικά τη σεζόν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να παίξουμε με ενθουσιασμό, έχοντας στο μυαλό μας ότι πρόκειται πάντα για ένα Γιουβέντους-Μίλαν. Οπως σωστά είπε και ο Τζίτζι, οι αγώνες Γιούβε-Μίλαν είναι πάντα ισορροπημένοι. Πόσω μάλλον τώρα που είναι και τελικός»,

Για τον Τζενάρο Γκατούζο: «Ότι ήθελε να γίνει προπονητής το έβλεπα, φαινόταν. Είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να κάτσεις στον πάγκο της Μίλαν έπειτα από τις θητείες σε Σιόν, Πίζα. Ανέλαβε μια δύσκολη κατάσταση. Ηταν πολύ καλός επομένως, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα».

Όσον αφορά την επιστροφή ή όχι του Μπενάτια στην 11άδα: «Ή αυτός ή ο Ρουγκάνι. Υπάρχει ο Μπαρτσάλι, ο οποίος έχει τα γενέθλια του, οπότε αύριο πρέπει να του κάνουμε ένα ωραίο δώρο. Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Ρουγκάνι, από αυτούς τους τρεις θα παίξουν οι δύο».

Για το πως θα παραταχθεί η Γιουβέντους: «Θα το δούμε αύριο αυτό. Εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά των παικτών. Ξέρουμε ότι θα έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που σε δυσκολεύει με το πρέσινγκ ψηλά, το έκαναν και στο Τορίνο και έβγαλαν αντεπιθέσες. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε αυτό, η Μίλαν είναι τεχνική ομάδα, είναι ένας τελικός και πρέπει να παίξουμε με ισορροπία και μυαλό».

Για της δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, ότι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα: «Με τη διοίκηση έχουμε δουλέψει καλά αυτά τα τέσσερα χρόνια. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ το ρόστερ και η διοίκηση έκανε εξαιρετική δουλειά αλλάζοντάς το. Οπως κάνουμε κάθε χρόνο, όταν τελειώσουν όλες οι υποχρεώσεις μας, θα κάτσουμε στο τραπέζι και θα προγραμματίσουμε το μέλλον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ