Πρώην παίκτης Ολυμπιακού και Αρη δοκιμάζεται στη Λιθουανία!

Πρώην παίκτης Ολυμπιακού και Αρη δοκιμάζεται στη Λιθουανία!

Ο Βασίλης Καραγκούνης, μετά από 9 μήνες χωρίς ομάδα, ταξίδεψε στο Μαριγιάμπολε της Λιθουανίας, για να δοκιμαστεί από την πρωτοπόρο Σούντουβα!

Πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη. Απόδειξη το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αγόρασε η Ουντινέζε (από τον Ατρόμητο), σε ηλικία μόλις 15,5 ετών. Το ταλέντο και οι δυνατότητες ήταν εκεί, «φώναζαν», ωστόσο η εξέλιξη του Βασίλη Καραγκούνη δεν ήταν η αναμενόμενη. Με αποτέλεσμα ο άλλοτε αρχηγός των Νέων της ιταλικής ομάδας, αλλά και της Εθνικής Κ-17, να ψάχνεται.

Ο 24χρονος, πλέον, ακραίος αμυντικός έχει να παίξει ποδόσφαιρο από τον Απρίλιο του 2017! Ακριβώς ένανα χρόνο πριν, όταν ακόμη αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Εκτοτε συζήτησε με αρκετές ομάδες, αλλά με καμία δεν συμφώνησε. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να επιλέξει να δοκιμαστεί σε μια χώρα που μόνο για το ποδόσφαιρό της δεν φημίζεται.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ουντινέζε, Ολυμπιακού, Αρη, Ρετζίνα, ΑΕ Λεμεσσού και Ηρακλή, αναμένεται να βρεθεί από σήμερα στην πόλη Μαριγιάμπολε της Λιθουανίας, με σκοπό να δοκιμαστεί για περίπου μία εβδομάδα από την πρωτοπόρο του λιθουανικού πρωταθλήματος, Σούντουβα. Είδηση που ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κείμενο που συνοδεύει την είδηση από την πλευρά των Λιθουανών επισημαίνεται η παρουσία του Καραγκούνη στο ρόστερ του «πολυπρωταθλητή Ολυμπιακού», αλλά και το πέρασμά του από τον Αρη και τη Ρετζίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ