Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Αντερλεχτ ο Κασάμι!

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Αντερλεχτ ο Κασάμι!

Για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι θα κινηθεί το καλοκαίρι η Αντερλεχτ, όπως αποκαλύπτουν τα βελγικά ΜΜΕ.

Ο Παϊτίμ Κασάμι εκδιώχθηκε από τον Μπέσνικ Χάσι το περασμένο καλοκαίρι. Ο Αλβανός τεχνικός θεωρούσε ότι ο αριστεροπόδαρος μέσος δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό περισσότερο από τους άλλους χαφ που είχε ήδη στη διάθεσή του, αλλά και από αυτούς που απέκτησε στη συνέχεια.

Κι όμως, ο Κασάμι διάγει φέτος μία από τις παραγωγικότερες σεζόν της καριέρας του. Ο διεθνής Ελβετός μέσος όχι μόνο έχει διασωθεί από τη μέτρια σεζόν της Σιόν, αλλά θεωρείται πιθανό να συμπεριληφθεί στη λίστα της Εθνικής Ελβετίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ παράλληλα το όνομά του αναφέρεται και σε σημαντικά μεταγραφικά σενάρια.

Συγκεκριμένα, η βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad», αποκαλύπτει σήμερα ότι για την απόκτηση του 25χρονου διεθνούς μέσου ενδιαφέρεται ζεστά η Αντερλεχτ. Οπως επισημαίνεται, το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου των Βρυξελλών έχει σε πρώτο πλάνο τον Κασάμι, με αποτέλεσμα το όνομά του να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Βέλγων για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Μάλιστα, τονίζεται ότι το όνομα του Κασάμι έχει εγκριθεί και από τον τεχνικό της Αντερλεχτ, Χέιν Φανχέζεμπρουκ. Καθώς αναζητά έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό χαφ, που θα μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις, αλλά και να βοηθάει στη δημιουργία και στο γκολ! Με την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να θεωρείται «κελεπούρι» από τους Βέλγους και για οικονομικούς λόγους, καθώς μπορεί να πάρει μεταγραφή από τη Σιόν με ένα ποσό που μπορεί εύκολα να καλύψει η Αντερλεχτ, παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2020!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ