Μπενφίκα : Κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης θέλουν τον Φέλιξ

Μπενφίκα : Κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης θέλουν τον Φέλιξ

Μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης φαίνεται πως έχουν «ενοχλήσει» την Μπενφίκα, προκειμένου να μάθουν πόσο οι Πορτογάλοι κοστολογούν το μεγαλύτερο ταλέντο των ακαδημιών τους, Ζοάο Φέλιξ.

Ο Ζοάο Φέλιξ δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με την πρώτη ομάδα της Μπενφίκα, όμως, η φήμη του έχει φτάσει ήδη στα αυτιά των ανθρώπων μερικών σπουδαίων συλλόγων, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «Record».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι Άρσεναλ, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη μιλήσει με τη διοίκηση των Πορτογάλων. Ωστόσο, εκείνοι δεν δείχνουν να είναι τόσο «ζεστοί», προκειμένου να μπουν σε μία κουβέντα πώλησης του μικρού αστεριού τους που ήδη έχει ξεκινήσει να λάμπει.

Μάλιστα, ο Φέλιξ έχει συμβόλαιο με τους «αετούς» ως το καλοκαίρι του 2022 με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να φτάνει -περίπου- τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να υπάρχουν εξελίξεις στην περίπτωσή του, αφού ο Ζόρζε Μέντες, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο εκπρόσωπός του.

Ο, κατά πολλούς, καλύτερος μάνατζερ του κόσμου έχει κάνει μερικά από τα καλύτερα deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου και σίγουρα ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως μπορεί να εξασφαλίσει μία καλή μεταγραφή στον πελάτη του που θα αφήσει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ