Ερυθρός Αστέρας : Κατέθεσε νέα πρόταση στον Μιλόγεβιτς

Ερυθρός Αστέρας : Κατέθεσε νέα πρόταση στον Μιλόγεβιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε νέα πρόταση ανανέωσης στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο του.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι αποφασισμένος να κρατήσει στην άκρη του πάγκου του τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παρά τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Σέρβο προπονητή.

Στη Σερβία τις τελευταίες μέρες υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς περιμένει κάτι από τον Ολυμπιακό, κάτι που όμως διαψεύστηκε τόσο από τους ερυθρόλευκους, όσο και από τον τεχνικό διευθυντή των Σέρβων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα από τη Σερβία έχει καταθέσει αρκετές προσφορές στον Μιλόγεβιτς μέσα στη σεζόν για ανανέωση, όμως ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zournal, ο Ερυθρός Αστέρας είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Σέρβο τεχνικό και φαίνεται πως έχει καταθέσει νέα προφορική προσφορά με αποδοχές ύψους 480.000 ευρώ τον χρόνο και περιμένει την απάντηση του. Με αυτό τον τρόπο οι Σέρβοι θέλουν να βάλουν τέλος στα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Μιλόγεβιτς με τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ