Πεσέιρο : «Ντροπή αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο»

Πεσέιρο : «Ντροπή αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο»

Ο Ζοσέ Πεσέιρο τόνισε πως αισθάνεται ντροπή για ότι συμβαίνει στο Πορτογαλικό ποδόσφαιρο σχετικά με την ανάμειξη παικτών σε προκαθορισμένα αποτελέσματα.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο κατέθεσε τον προβληματισμό, την ανησυχία αλλά και την λύπη του, σχετικά με την ανάμειξη παικτών σε προκαθορισμένα αποτελέσματα που έχουν κλονίσει το πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

«Επηρεάζει και προκαλεί λύπη σε όποιον ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Είναι λυπηρό και είναι καλό να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτό. Είναι ντροπή, ντροπή. Τι χρειάζεται για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο μας; Είναι απαραίτητο όλοι που ασχολούνται με αυτό να έχουν ηρεμία και να μην θέτουν υπό αμφισβήτηση την καταλληλότητα των άλλων. Είναι απαραίτητο να το κάνουμε αυτό», είπε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο του Gala Quinas de Ouro, στη Λισαβόνα.

Ο Πεσέιρο, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (2-1) με τη Βιτόρια Γκιμαράες κόντρα στην Αβες, αλλά μετά την διακοπή για της εθνικές ομάδες, τον περιμένει μία δύσκολη δοκιμασία.

«Είναι σημαντικό να παίζεις εναντίον της Μπενφίκα και άλλων μεγάλων ομάδων. Η απόδοσή μας δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Ας εργαστούμε για να κάνουμε ό,τι έχει σχεδιάσει ο σύλλογος», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ