Ζαρντίμ : Προπονητής της χρονιάς στην Πορτογαλία

Ζαρντίμ : Προπονητής της χρονιάς στην Πορτογαλία

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Πορτογαλία για τη χρονιά που μας πέρασε. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό βρέθηκε στη Λισαβόνα με τη συνοδεία της συζύγου του για την εκδήλωση «Quinas de Ouro» και πήρε το βραβείο του καλύτερου Πορτογάλου προπονητή. Ο Ζαρντίμ κέρδισε πανάξια το βραβείο όντας πάνω […]

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Πορτογαλία για τη χρονιά που μας πέρασε. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό βρέθηκε στη Λισαβόνα με τη συνοδεία της συζύγου του για την εκδήλωση «Quinas de Ouro» και πήρε το βραβείο του καλύτερου Πορτογάλου προπονητή.

Ο Ζαρντίμ κέρδισε πανάξια το βραβείο όντας πάνω από προπονητές όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ρουί Βιτόρια και Πάουλο Φονσέκα. Του πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό η περσινή πορεία της Μονακό σε Γαλλία και Ευρώπη, καθώς οι Μονεγάσκοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Ligue 1, ενώ έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League σε μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα του Μόντε Κάρλο.

Από κει και πέρα, το βραβείο «Vasco da Gama» καλού πρεσβευτή για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο κατέληξε στα χέρια του Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα, στην εκδήλωση βρέθηκε και ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και νυν της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Μετά την παραλαβή του βραβείου του, ο Μουρίνιο έκανε τις εξής δηλώσεις: «Ένα βραβείο που θυμίζει τη νίκη με την Πόρτο στο Champions League. Μία πορτογαλική ομάδα, με Πορτογάλο προπονητή και με εννέα Πορτογάλους παίκτες στο γήπεδο και τρεις αλλαγές  επίσης Πορτογάλους. Θα ήθελα επίσης  να επωφεληθώ από την παρουσία του κ. Φερνάντο Σάντος για να θυμηθούμε δύο από εμάς: τον Αρτούρ Ζόρζε και ένας άλλο που κέρδισε λιγότερο από μένα αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερος από μένα, τον πατέρα μου , Φέλιξ Μουρίνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ