ΑΠΟΕΛ : Γλυκοκοιτάζει Ουζουνίδη

ΑΠΟΕΛ : Γλυκοκοιτάζει Ουζουνίδη

Ο ΑΠΟΕΛ έχει στη λίστα του τον Μαρίνο Ουζουνίδη και θα κινηθεί για την πρόσληψή του σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιώργος Δώνης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday εφόσον οι Κύπριοι δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ο Δώνης δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Τη δεδομένη στιγμή, ο ΑΠΟΕΛ είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο […]

Ο ΑΠΟΕΛ έχει στη λίστα του τον Μαρίνο Ουζουνίδη και θα κινηθεί για την πρόσληψή του σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιώργος Δώνης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday εφόσον οι Κύπριοι δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ο Δώνης δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Τη δεδομένη στιγμή, ο ΑΠΟΕΛ είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού στα πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος. Η λύση του Ουζουνίδη ως αντι-Δώνης αρέσει πολύ στη διοίκηση του συλλόγου, όπως αναφέρεται.

Μάλιστα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τη διετία 2001-2003, και εκεί ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πάντως σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο τριφύλλι και η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ βελτιωθεί, τότε ο Ουζουνίδης δύσκολα θα αποχωρήσει από τον πράσινο πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ