Δώνης : «Δεν είναι στα χέρια μας το πρωτάθλημα»

Δώνης : «Δεν είναι στα χέρια μας το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Δώνης μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα Λεμεσού τόνισε πως πλέον το πρωτάθλημα δεν εξαρτάται από την ομάδα του.

Ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε 4-2 του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος και έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία, τρεις βαθμούς πάνω από τον αντίπαλο του.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη συνολική απόδοση της ομάδας του, κάτι που εξέφρασε και σε δηλώσεις του, ενώ τόνισε πως πλέον το πρωτάθλημα δεν εξαρτάται από την ομάδα του.

«Δεν ανταποκριθήκαμε παρά μόνο σε κάποια διαστήματα. Παίζαμε με μία δυνατή ομάδα, η οποία είναι πάρα πολύ καλή κυρίως στο τρανζίσιον και κινδυνεύεις απέναντι της στον ανοικτό χώρο. Είχαμε τις στιγμές μας και τα καλά διαστήματα και όταν μειώσαμε στο σκορ στο πρώτο μέρος, μετά για μεγάλο διάστημα ήμασταν αρκετά καλοί», τόνισε σχετικά ο Έλληνας κόουτς και συμπλήρωσε:

«Δεν ασκήσαμε την πίεση που θέλαμε στον Απόλλωνα. Με δυο-τρεις λανθασμένες πάσες στην επανάληψη και στην πρώτη φάση του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο, ήλθε το πέναλτι και έγινε το 1-3. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Εμείς πρέπει να μαζευτούμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο. Δεν είναι στα δικά μας χέρια το πρωτάθλημα. Υπάρχουν άλλα εφτά παιχνίδια που πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ