Σουόνσι – Τότεναμ 0-3

Σουόνσι – Τότεναμ 0-3

Η Τότεναμ επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Σουόνσι (3-0) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας!

Για πρώτη φορά ύστερα από 36 ολόκληρα χρόνια η Τότεναμ προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που είχε  καταφέρει τις σεζόν 1980-1981, 1981-1982! Το εμπόδιο της Σουόνσι ξεπεράστηκε εύκολα από τα Σπιρούνια που χάρη στα γκολ των Έρικσεν (δις) και Λαμέλα πήραν άνετη νίκη με 3-0! Το πρωτάθλημα οδεύει προς το Μάντσεστερ, η πορεία στο Champions League δεν υπάρχει πλέον σαν ενδεχόμενο (αποκλεισμός από την Γιουβέντους) άρα τι απέμεινε στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο; Το Κύπελλο!

Ο Χάρι Κέιν δεν επιστρατεύτηκε (τραυματίας), αλλά οι Κρίστιαν Έρικσεν και Έρικ Λαμέλα ήταν παρόντες! Μόλις στο 11ο λεπτό ο Δανός άσος άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ (1-0) με εξαιρετικό σουτ. Στο 23ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Σον ως οφσάιντ (μέσω χρήσης VAR), ενώ στο 27′ ο Έρικσεν και πάλι, σημάδεψε δοκάρι. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου έγινε και το 2-0  χάρη σε ατομική προσπάθεια και δεξί σουτ του Έρικ Λαμέλα.

Ο πορτιέρε της Τότεναμ στην επανάληψη εξαφάνισε τις όποιες ελπίδες της γηπεδούχου Σουόνσι αφού «νίκησε» τόσο τον Όλσον όσο και τον Έιμπραχαμ και έτσι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ποιος έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 62ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Έρικσεν μετά από ασίστ του Μόουρα (3-0).  Τα Σπιρούνια κάνουν φόκους στο Κύπελλο Αγγλίας με στόχο να το κατακτήσουν ξανά μετά το 1991 και οι Κύκνοι από πλευράς τους συγκεντρώνονται στον αγώνα τους για παραμονή στην κατηγορία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ