Γιουβέντους – Αταλάντα 1-0

Γιουβέντους – Αταλάντα 1-0

Η Γιουβέντους νίκησε στον επαναληπτικό του υπέρ της 1-0 στο Μπέργκαμο και πάλι με το ίδιο σκορ, με πέναλτι του Μίραλεμ Πιάνιτς και πέρασε στον τελικό του Copa Italia.

Η Γιουβέντους είχε κάνει τη… μισή δουλειά στο Μπέργκαμο, νικώντας εκτός έδρας την Αταλάντα με 1-0 και το μόνο που είχε να κάνει ήταν να υπερασπιστεί το προβάδισμα αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι μπιανκονέρι είναι στο στοιχείο τους και κατάφεραν με γκολ του Πιάνιτς να περάσουν με συνολικό σκορ 2-0 στον τελικό του Copa Italia.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία, αλλά Μπουφόν και Μπερίσα νίκησαν Γκόμες (12′) και Μάντζουκις (35′) αντίστοιχα, με αποτέλεσμα το σκορ ημιχρόνου να είναι το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Μπεργκαμάσκι ξεκίνησαν δυνατά αλλά ο Γκόμες δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο 65′ με το σουτ του να τραντάζει το δοκάρι, ούτε όμως και στο 67′. Τελικά η Γιουβέντους, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το πέναλτι που παραχώρησε ο Μαντσίνι και ο Μίραλεμ Πιάνιτς έκανε το 1-0 στέλνοντας τον Μπερίσα στην άλλη γωνία του τέρματος και υπογράφοντας την πρόκριση της Γιουβέντους στον Τελικό.

Εκεί οι μπιανκονέρι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μίλαν Λάτσιο που αγωνίζονται αργότερα σήμερα με το πρώτο ματς (0-0) να αφήνει ορθάνοικτη τη ρεβάνς του Ολίμπικο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ