Süper Lig : Η ανάλυση στην γκολάρα του Γκάρι Ροντρίγκες (vid)

Süper Lig : Η ανάλυση στην γκολάρα του Γκάρι Ροντρίγκες (vid)

Έτρεξε 68 μέτρα, σούταρε από τα 19 και έστειλε την μπάλα με ταχύτητα 93 χιλιομέτρων να αναπαυτεί στα δίχτυα της Κασίμπασα. Δείτε την γκολάρα που πέτυχε στην Τουρκία ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο πιο παραγωγικός παίκτης της Γαλατασαράι μετά τον Μπαφετίμπι Γκομίς.

Τις υψηλές «πτήσεις» συνεχίζει στην Τουρκία ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έχει εκτινάξει την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και έχει κάνει την Γαλατασαράι να αξιώνει πλέον περί τα 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει (η Νιουκάστλ είναι αυτή που έχει δείξει το εντονότερο ενδιαφέρον), περίπου πέντε φορές περισσότερα από όσα έδωσε στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2017.

Ο 27χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι σκόραρε στις 18 Φεβρουαρίου το 5ο του φετινό γκολ (η ομάδα του ωστόσο ηττήθηκε 2-1 από την Κασίμπασα), το οποίο έγινε αντικείμενο ανάλυσης από το beIN SPORTS, αφενός λόγω του ότι ο Ντονκ διήνυσε 55 μέτρα πριν πετάξει την μπάλα στον Ροντρίγκες, ο οποίος έτρεξε συνολικά 68 μέτρα και «εκτέλεσε» από τα 19 μέτρα τον Κόσε, με ένα σουτ που ταξίδεψε με 90 χιλιόμετρα!

Ο Γκάρι έφθασε λοιπόν τα πέντε γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε συνδυασμό με τις επτά ασίστ που έχει μοιράσει, είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του που εμπλέκεται στα περισσότερα γκολ, πίσω μονάχα από τον αρχισκόρερ της, Μπαφετίμπι Γκομίς (20 γκολ, 5 ασίστ). Με τις εμφανίσεις του στην Τουρκία και τα χρήματα που αναμένεται να βάλει στα ταμεία της η Γαλατά εφόσον τον παραχωρήσει, τα 3.5 εκατ. που πήρε ο ΠΑΟΚ για τα δικαιώματά του, μάλλον θα φαίνονται «ψίχουλα».

Το γκολ του Ροντρίγκες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ