Μάρτιν Όντεγκαρντ : Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στη Χέρενφεν

Μάρτιν Όντεγκαρντ : Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στη Χέρενφεν

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάρτιν Όντεγκαρντ, δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στο ρόλο που έχει στη Χέρενφεν στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τη Βασίλισσα.

Πριν από μερικά χρόνια όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έκαναν ουρά, προκειμένου να αποκτήσουν τον Μάρτιν Όντεγκαρντ. Εν τέλει ο Νορβηγός επέλεξε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο και αν περίμενε να πάρει μία ευκαιρία στην πρώτη ομάδα (ήταν 15 ετών όταν πρωτοπήγε) κάτι τέτοιο δεν φάνταζε εφικτό, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί αρκετές φορές με τη δεύτερη ομάδα της Βασίλισσας, όπου και σημείωνε πρόοδο. Αργά, αλλά σταθερά.

Από πέρυσι βρίσκεται στην Ολλανδία και συγκεκριμένα τη Χέρενφεν με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, οι άνθρωποι των Μερένχες μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι από την εικόνα του 19χρονου μεσοεπιθετικού.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο Όντεγκαρντ μπορεί να είναι βασικός και αναντικατάστατος, όμως, δεν έχει καταφέρει να δείξει το πλήρες ταλέντο του. Αντιθέτως, δείχνει ένα μέρος του και κάπως έτσι μετά από 19 αγώνες στην Eredivisie έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ και έχει δώσει μία ασίστ.

Μάλιστα, στις περισσότερες αναμετρήσεις των «καρδιών» φέρεται να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και γενικότερα να ψάχνει ακόμη να βρει τα πατήματά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ