Πόρτο – Μπράγκα 3-1

Πόρτο – Μπράγκα 3-1

Η Πόρτο νίκησε 3-1 την Μπράγκα εντός έδρας και παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Από κοντά και η Μπενφίκα.

Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μάχονται για την κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι βαθμολογικές διαφορές για τις τρείς ομάδες είναι ελάχιστες και η παραμικρή απώλεια είναι πολύ σημαντική. Το Σάββατο (3/2), οι δυο πρώτες έκαναν το καθήκον τους και περιμένουν αύριο την τρίτη της παρέας που αγωνίζεται κόντρα στην Εστορίλ εκτός έδρας.

Η Πόρτο νίκησε με 3-1 την Μπράγκα στην οποία αγωνίστηκε βασικός ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, πρώην του Ολυμπιακού. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Σέρζιο Ολιβέιρα (13’), για να κάνει το 1-1 ο Σίλβα στο 31’. Το 2-1 όμως έμελλε να είναι το σκορ ημιχρόνου, αφού ο Ρέγες έκανε γκολ τη ενέργεια του Τέγες στο 38’. Ο Τέγες ήταν σε δημιουργικό οίστρο αφού έφτιαξε και τα τρία γκολ των Δράκων, με το τρίτο να το πετυχαίνει ο Αμπουμπακαρ στο 73’ για το τελικό 3-1.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Μπενφίκα σκόρπισε την Ρίο Άβε εντός έδρας με 5-1. Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με γκολ του Γκουέδες στο 8′.

Στο δεύτερο μέρος… έβρεξε γκολ όμως στο Ντα Λουζ. Οι Ζαρντέλ (48′) και Πίτσι (62′), έδωσαν γρήγορα το προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να έρθει ο Ζόνας στο 71′ και να κλειδώσει το ματς, κάνοντας το 3-1. Οι παίκτες του Ρουί Βιτόρια όμως δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, για να έρθουν με δύο γκολ οι Ντίαζ (82′) και Χιμένες (86′) για να μετατρέψουν την προβληματική εικόνα του ημιχρόνου, σ έναν μεγάλο θρίαμβο με 5-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ