Χολτσχάουζερ : Δεν φεύγει από την Αούστρια

Χολτσχάουζερ : Δεν φεύγει από την Αούστρια

Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ δεν ολοκλήρωσε τελικά τη μεταγραφή του στην Μαλάτιασπορ κι όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην Αούστρια Βιέννης.

Στην Αούστρια Βιέννης θα παραμείνει ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, διότι δεν υπήρχε συμφωνία με την τούρκικη Μαλάτιασπορ, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει υπογράψει κιόλας.

Ο Αυστριακός μέσος ήταν μια ανάσα από την αποχώρησή του από την ομάδα της Βιέννης, με την ΑΕΚ να είναι μια από τις πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, όμως τελικά δεν φεύγει, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με δηλώσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 25χρονου μέσου της Αούστρια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά προς το παρόν παραμένει στην Αυστρία, προκειμένου όπως είπε να οδηγήσει την ομάδα στην έξοδο στο Europa League.

«Θέλω να πω ότι ποτέ δεν εξέφρασα την επιθυμία να φύγω από την Αούστρια τον χειμώνα. Όλοι μαζί έχουμε στόχο στον δεύτερο γύρο να λάβουμε μία θέση που θα μας οδηγήσει στο Europa League» ανέφερε ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ