Ουμάρο Εμπάλο: Το «διαμαντάκι» της Μπενφίκα που θέλουν Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Λειψία

Ουμάρο Εμπάλο: Το «διαμαντάκι» της Μπενφίκα που θέλουν Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Λειψία

Δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Πορτογαλίας ο 16χρονος, Ουμάρο Εμπάλο, της Μπενφίκα με το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων να έχει αρχίσει ήδη να μεταφράζεται σε επίσημες προτάσεις.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο ταλαντούχος στράικερ της Μπενφίκα, Ουμάρο Εμπάλο.

Τα τμήματα σκάουτινγκ των άνωθεν ευρωπαϊκών μεγαθηρίων έχουν πολύ ψηλά στην ατζέντα τους τον 16χρονο άσο ο οποίος λάμπει με τις μικρές ομάδες των Πορτογάλων.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola η Μπαρτσελόνα είναι η τελευταία που εντάχθηκε στους ενδιαφερόμενους συλλόγους, έχοντας στείλει απεσταλμένο στη Λισαβόνα για να μιλήσει στον Πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, σχετικά με την περίπτωσή του, ενώ τουλάχιστον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λειψία και Ρεάλ Μαδρίτης κινούνται ήδη στην… τροχιά του.

Ο αγγλικός σύλλογος είναι ανάμεσα στου πρώτους συλλόγους που άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με τους Αετούς για τον παίκτη, κάμποσες εβδομάδες νωρίτερα, αλλά δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μπενφίκα, εφόσον δεν ήταν σε θέση να διαθέσει πάνω από 5 εκατομμύρια για έναν επιθετικό τόσο μικρό σε ηλικία, την στιγμή που ιθύνοντες της ομάδας αξίωναν ένα ποσό της τάξης των 15 εκατ. ευρώ.

Πιο κοντά στα όσα ζητούν οι Πορτογάλοι είναι η Λειψία στην οποία αγωνίζεται και ο διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ, Μπρούμα, ο οποίος εκπροσωπείται από τον ατζέντη του Ουμάρο Εμπάλο, Κατιό Μπαλντέ.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της… απληστίας των ομάδων οι οποίες έχουν άλλη οικονομική δυναμική, ο γερμανικός σύλλογος προσπαθεί να κινηθεί πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές του, έχοντας ήδη συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπενφίκα για να διαπραγματευτεί, προχωρώντας σε μια προσφορά της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Αυτά τα στοιχεία δεν έχουν πείσει τον Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, ο οποίος απέρριψε την αρχική πρόταση, με τους Γερμανούς να μην τα παρατάνε καθώς ετοιμάζουν και δεύτερη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ