Ντιέγκο Λόπες : Επέστρεψε στη Ρίο Άβε

Ντιέγκο Λόπες : Επέστρεψε στη Ρίο Άβε

Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού, Ντιέγκο Λόπες θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίο Άβε, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο πέντε χρόνων με την Πορτογαλική ομάδα.

Την επιστροφή του Ντιέγκο Λόπες μετά από σχεδόν τρία χρόνια ανακοίνωσε η Ρίο Άβε, η οποία απέκτησε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Μπενφίκα.

Παίκτης της Ρίο Άβε είναι κι επίσημα ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού, Ντιέγκο Λόπες. Ο βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε από την Μπενφίκα που τον είχε αγοράσει το 2015 από την Ρίο Άβε, υπογράφοντας ξανά με την ομάδα του Βίλα Ντε Κόντε για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Λόπες αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναιτωλικό από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι πριν λίγες μέρες, όπου κι έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Αγρινίου. Συνολικά έπαιξε σε 22 παιχνίδια σημειώνοντας 1 γκολ.

Πριν έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός από την Μπενφίκα για λογαριασμό του Παναιτωλικού, αγωνιζόταν κατά σειρά δανεικός από τους αετούς σε Καϊσέρισπορ, Αμέρικα Μινέιρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Μπενφίκα τον αγόρασε το 2015 από τη νέα του ομάδα και δεν αγωνίστηκε ποτέ στην ομάδα της Λισαβόνας!

Στην πρώτη του θητεία στη Ρίο Άβε, όπου έπαιξε από το 2012 έως το 2015 είχε 59 συμμετοχές και 5 τέρματα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα είναι ο αντικαταστάτης του Ρούμπεν Ριμπέιρο που πήγε στη Σπόρτινγκ. Τέλος αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Λόπες έχει αγαπηθεί πολύ στο Βίλα Ντε Κόντε και για αυτό η Πορτογαλική ομάδα του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει και του προσέφερε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ