Καράνκα : «Ο Βαλβέρδε μου είπε να πάω στη Νότιγχαμ Φόρεστ»

Καράνκα : «Ο Βαλβέρδε μου είπε να πάω στη Νότιγχαμ Φόρεστ»

Ο Άιτορ Καράνκα μίλησε για τις συμβουλές που ζήτησε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσον αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι αποκάλυψε πως εκείνος τον έπεισε να πάει στην αγγλική ομάδα.

Ο Αϊτόρ Καράνκα ανέλαβε τη Νότιχαμ Φόρεστ πριν από μερικές ημέρες και μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα Marca αποκάλυψε πως πήρε συμβουλές από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος του μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του είπε να πάει στην αγγλική ομάδα.

Οι δύο προπονητές γνωρίζονται πολύ καλά κι έχουν μια πολύ στενή φιλία, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες και αργότερα ο τσινγκούρι ήταν προπονητής του νέου τεχνικού της Νότιγχαμ.

«Ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και ο Βαλβέρδε έχει δουλέψει στην ελληνική ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μιλήσαμε πριν πάρω την απόφαση να αποδεχθώ την πρόταση της Φόρεστ διότι ο Ερνέστο είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη και ήθελα να γνωρίζω τη γνώμη του. Όσα μου είπε ήταν ένας από τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Όλα τα λόγια του Ερνέστο για τον σύλλογο, τον ιδιοκτήτη, τον γενικό διευθυντή… μου έδωσαν θάρρος» ανέφερε ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ