Τσιγκρίνσκι : «Θα δώσουμε μάχη»

Τσιγκρίνσκι : «Θα δώσουμε μάχη»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παραδέχτηκε πως χάρηκε που η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου, καθώς θα επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ τόνισε πως περιμένει να γίνει μάχη για την πρόκριση.

Μάχη θα δοθεί για την πρόκριση στη φάση των 16 στο ζευγάρι ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου, σύμφωνα με τον Ντμίτρο Τσιγκρίσκι. Ο Ουκρανός αμυντικός, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του τόνισε πως η Ντιναμό είναι το φαβορί στο ζευγάρι, αλλά και πως αυτή τη στιγμή η Ένωση πρέπει να αφοσιωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ακόμα και πριν την κλήρωση, μιλώντας για τους πιθανούς αντιπάλους μας είχα συζητήσει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουμε την Ντιναμό. Τελικά έγινε και τώρα θα πρέπει να παίξουμε απέναντι τους. Είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση για όλους στην ομάδα αλλά για εμένα διπλά ενδιαφέρουσα. Με μεγάλη χαρά θα έρθω στην Ουκρανία να παίξω στο Κίεβο.

Για την ΑΕΚ η πρόκριση από τον όμιλο είναι ήδη μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Με όποιον, λοιπόν και να κληρωνόμασταν μπορούμε να πούμε ότι αυτός θα ήταν το φαβορί. Απ’ όσο ξέρω η Ντιναμό φέτος έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες. Μιλώντας με κάποιους γνωρίζω ότι στην ομάδα του Κιέβου σκέφτονται πως μπορούν να επαναλάβουν το κατόρθωμα της Ντνιέπρ και να φτάσουν τον τελικό.

Πάντως η όρεξη έρχεται τρώγοντας και πιστεύω ότι θα δώσουμε μια πολύ σοβαρή πρόκληση-μάχη. Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι το ματς και εδώ δεν υπάρχει διάλειμμα για το χειμώνα. Προς το παρόν είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στις εγχώριες υποχρεώσεις μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ