Χριστοδουλόπουλος : «Η ΑΕΚ έχει παίκτες που θα μείνουν»

Χριστοδουλόπουλος : «Η ΑΕΚ έχει παίκτες που θα μείνουν»

Παναγιώτης Τσιντώτας και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξήγησαν γιατί αυτή η πρόκριση της ΑΕΚ στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League, ήταν σημαντική.

Παναγιώτης Τσιντώτας και Λάζαρος Χριστουδουλόπουλος μίλησαν για την πρόκριση της ΑΕΚ στις 32 κορυφαίες ομάδες του Europa League. Ο τερματοφύλακας της Ενωσης τόνισε ότι η ομάδα του έγραψε και πάλι ιστορία.

«Ξαναγράφουμε ιστορία. Ειμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι γι’ αυτό. Δεν γινεται να μην αφιερώσουμε αυτή την πρόκριση στον Μάνταλο και τον Γιόχανσον. Εννοείται και στον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήταν δίπλα μας.
Αυτά έρχονται σίγουρα εκεί που δε το περιμένεις. Πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Ειμαι χαρούμενος. Δεν το έβαλα κάτω όσο καιρό ήμουν εκτός γηπέδων. Ειχα την οικογένειά μου και τους φίλους μου και είμαι χαρούμενος. Δεν το έβαλα κάτω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτά που ζω», είπε μετά το τέλος του ματς.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε και για το μέλλον της ΑΕΚ: «Σημερα ηταν το επιστέγασμα της προσπάθειάς μας. Ηταν απίστευτο πως με μία ήττα απόψε θα μέναμε έξω. Δεν γινόταν. Αν σχολιάσω μονο το παιχνίδι, ηταν άσχημο. Ειχαμε πολύ καλή τακτική, όταν δεν ρισκάρεις. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, παρά μονο από μια καραμπόλα. Δίκαια περάσαμε στην επόμενη φάση, με βάση την εικόνα μας. Η ομάδα μεγαλώνει. Εχει παίκτες που παίρνουν εμπειρίες και ξέρουν να κατέβουν σε ένα τέτοιο ματς και προσπαθούν να το μεταφέρουν σε όλους. Ο προπονητής έστησε πολύ καλά την ομάδα για το αποτέλεσμα. Είναι στοιχεία για το μέλλον. Η ΑΕΚ έχει παίκτες που θα μείνουν και θα δίνουν το καλύτερο για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ