Οπαδός Έβερτον: «Είμαι χαζός, ντρέπομαι γι’ αυτά που έκανα» (vid)

Οπαδός Έβερτον: «Είμαι χαζός, ντρέπομαι γι’ αυτά που έκανα» (vid)

Την ντροπή του εξέφρασε ο οπαδός της Έβερτον, ο οποίος με το παιδί του στην αγκαλιά του χτυπούσε τους παίκτες της Λιόν στο πρόσφατο ματς για το Europa League. Η διοίκηση των «ζαχαρωτών» προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, πέρα από την απαγόρευση να ξαναπάει στο γήπεδο. Ο ίδιος, με το φόβο να του απαγορευθεί πλέον […]

Την ντροπή του εξέφρασε ο οπαδός της Έβερτον, ο οποίος με το παιδί του στην αγκαλιά του χτυπούσε τους παίκτες της Λιόν στο πρόσφατο ματς για το Europa League.

Η διοίκηση των «ζαχαρωτών» προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, πέρα από την απαγόρευση να ξαναπάει στο γήπεδο. Ο ίδιος, με το φόβο να του απαγορευθεί πλέον ακόμα και να βλέπει το παιδί του, πήγε οικειοθελώς του στο Αστυνομικό Τμήμα μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πραγματικά ντρέπομαι για τις πράξεις μου. Μισή ώρα μετά το ματς, ήμουν ήδη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με τον δικηγόρο μου. Είμαι χαζός. Έθεσα τον γιο μου σε κίνδυνο από τη στιγμή που παρασύρθηκα από τον κόσμο και την ένταση.

Πριν καν το καταλάβω, είχα περάσει το πορτάκι που έπρεπε να είναι κλειστό εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά από τη μια ξεσπούσα κατά των παικτών που δεν απέδιδαν και από την άλλη ξαφνικά είμαι κοντά τους και όλα έχουν ξεφύγει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ