Αλγκουαθίλ: «Έχω καταλήξει για την ενδεκάδα – Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί αμυντικά και αποτελεσματικοί στην επίθεση»

Αλγκουαθίλ: «Έχω καταλήξει για την ενδεκάδα – Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί αμυντικά και αποτελεσματικοί στην επίθεση»

Οι σκέψεις του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιαγκελόνια, όπως τις αποτύπωσε ο Βάσκος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την αυριανή (16/9, 22:00) πρεμιέρα του στη League Phase του Europa League κόντρα στη Γιαγκελόνια και ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ μίλησε για το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε πως σε μεγάλο βαθμό έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα επιλέξει, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους Πολωνούς ενώ στάθηκε και στα στοχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Εθνική βόλεϊ: Ένας Άγγελος, μας έστειλε στα ουράνια

Όσα είπε ο Ιμανόλ:

Για τον Έσε και την 11άδα: «Για την 11άδα έχω καταλήξει λίγο ή πολύ. Μένει άλλη μία προπόνηση όχι για να μην σας πω για τον Σαντιάγκο. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω μαζί με την ομάδα. Να δοκιμάσουμε ιδέες για να βοηθήσουμε την ομάδα. Ανεξάρτητα από το τι έγινε στο προηγούμενο ματς που χάσαμε, πάντα θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για το εάν υπαρχει μυστική συνταγή: «Δεν το ήξερα αυτό. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν ή το Conference. Αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε αύριο. Οι απαιτήσεις του κόσμου, της ομάδας και των παικτών αλλά και οι δικές μου είναι πολύ μεγάλες. Δεν μας εξυπηρετεί να λέμε για τελικό αλλά το να νικήσουμε αύριο».

Για τον Ολυμπιακό και τους Βαλβέρδε και Μεντιλίμπαρ: «Έχω απεριόριση επαφή και με τον Ερνέστο και τον Μεντιλίμπαρ. Με τον Μεντιλίμπαρ δεν μίλησα αφότου υπέγραψα γιατί δεν μου φαίνετα σωστό. Ο Ερνέστο μου έχει πει το πόσο ωραίο είναι να νικάς εδώ. Αυτό που εύχομαι είναι όταν θα φύγω μετά από χρόνια να έχω την ίδια αγάπη και εκτίμηση για εκείνους».

Για τη Γιαγκελόνια: «Έχω πολύ καλή εικόνα για τη Γιαγκελόνια. Πιέζει από τους εξτρέμ.Περιμένω έναν πολύ επιθετικό αντίπαλο. Θέλουμε να ανταπεξέλθουμε αμυντικά. Όταν να έχουμε τις ευκαιρίες να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Θα περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί αμυντικά και αποτελσματικοί στην επίθεση».

Για την παρουσία του, αυτό το διάστημα και το πώς νιώθει ο ίδιος που ανέλαβε μια ομάδα ενώ έχει αρχίσει η σεζόν: «Είναι πολύ απλή η απάντηση. Ήρθα στον Ολυμπιακό».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ