Λιβάγια: «Να κερδίσουμε την Μίλαν στο ΟΑΚΑ»

Λιβάγια: «Να κερδίσουμε την Μίλαν στο ΟΑΚΑ»

Ο Κροάτης φορ μίλησε για το ματς του «Σαν Σίρο» αλλά και αυτό του ΟΑΚΑ. Ο Μάρκο Λιβάγια, μιλώντας στην μεικτή ζώνη του «Σαν Σίρο» μετά το χθεσινό ματς, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της ΑΕΚ στο Europa League πως δεν έχασε στο Μιλάνο, ενώ υπογράμμισε, πως πλέον στόχος της Ένωσης είναι […]

Ο Κροάτης φορ μίλησε για το ματς του «Σαν Σίρο» αλλά και αυτό του ΟΑΚΑ.

Ο Μάρκο Λιβάγια, μιλώντας στην μεικτή ζώνη του «Σαν Σίρο» μετά το χθεσινό ματς, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της ΑΕΚ στο Europa League πως δεν έχασε στο Μιλάνο, ενώ υπογράμμισε, πως πλέον στόχος της Ένωσης είναι η νίκη, στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, απέναντι στους Ιταλούς.

«H ισοπαλία; Είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά το σημαντικό είναι πως δεν χάσαμε εδώ, τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στην Μίλαν που πρέπει να νικήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Δεν αισθάνομαι αυτό το ματς ως ντέρμπι, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ιταλία για να παίξω σε αυτό το ιστορικό στάδιο. Δεν θεωρώ ότι η Μίλαν έπαιξε άσχημα αλλά εμείς σταθήκαμε καλά στο γήπεδο και κλείσαμε καλά τους διαδρόμους», είπε ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ