Όλα ανοιχτά στο όμιλο της ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά στο όμιλο της ΑΕΚ

"Φωτιά" έχει πάρει ο όμιλος της ΑΕΚ, μετά από τα τελευταία αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής του Europa League και τη νίκη της Ριέκα επί της Αούστρια Βιέννης.

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία ισοπαλία στο Μιλάνο (0-0) ενώ την ίδια στιγμή η Ριέκα έφευγε με το μεγάλο «διπλό» από την έδρα της Αούστρια Βιέννης βάζοντας πλέον…φωτιά στον όμιλο της «.

Οι Κροάτες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα πολλά αμυντικά κενά των γηπεδούχων και έτσι δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν τη νίκη με σκορ 3-1 και να… περιπλέξουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Οι ποδοσφαιριστές της Ριέκα είχαν σε σπουδαίο βράδυ τον Γκαβράνοβιτς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (21′,31′) και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να έρθει η μεγάλη νίκη για την ομάδα του που είδε τον Φρισενμπίχλερ να μειώνει σε 2-1 στο 90′ πριν έρθει ο Κβριτς, ώστε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, μετά από τρεις αγωνιστικές πρώτη παραμένει η Μίλαν έχοντας επτά βαθμούς. Δεύτερη η ΑΕΚ με πέντε και ακολουθούν η Ριέκα με την Αούστρια Βιέννης με τρεις και έναν αντίστοιχα.

Η βαθμολογία του ομίλου:

  1. Μίλαν 7 βαθμοί
  2. ΑΕΚ 6 βαθμοί
  3. Ριέκα 3 βαθμοί
  4. Αούστρια Βιέννης 1 βαθμός

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ