Giroud’s way!

Giroud’s way!

Η Άρσεναλ πήρε το "διπλό" στη Σερβία με σκορ 1-0 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, χάρη στη "ζωγραφιά" του Ολιβιέ Ζιρού.

Μπορεί να σημειώθηκαν πολλά γκολ. Άλλα από πιο κοντά και άλλα από πιο μακριά. Άλλα πιο σημαντικά και άλλα λιγότερο. Όμως κανένα από αυτά δεν ήταν σαν εκείνο του Ολιβιέ Ζιρού στο εκτός έδρας ματς της Άρσεναλ με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Γάλλος σημείωσε, ενδεχομένως, το γκολ της σεζόν και έτσι έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0 στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι αν και είχαν την κατοχή της μπάλας δεν παρουσίασαν κάτι τρομερό και φανταστικό απέναντι στους Βαλκάνιους.

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς η Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός έδρας έμεινε στο 2-2 με τη Όστερνσουτς με τους Βάσκους να ισοφαρίζουν στο 89′ με τον Ινιάκι Γουίλιαμς.

Σημαντική νίκη στη Μασσαλία πήρε η Μαρσέιγ με σκορ 2-1 κόντρα στη Γκιμαράες με τους Γάλλους να μένουν από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά, δεν είχε πρόβλημα να το «γυρίσει» με τα τέρματα των Οκάμπος (28′) και Λόπες (76′).

Μεγάλο «διπλό» για τη Λάτσιο στη Γαλλία απέναντι στη Νις με τους Ιταλούς να επικρατούν με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι, όμως, οι «λατσιάλι» έδειξαν τη κλάση τους και με τα τέρματα του Σάβιτς και Καϊσέντο πήραν αυτό που ήθελαν.

Εύκολο έργο είχε εντός έδρας η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που τέθηκε αντιμέτωπη με τη Ρόζεμποργκ με τους Ρώσους να παίρνουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με σκορ 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ