Οι αντίπαλοι του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League

Οι αντίπαλοι του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League

Ο Ατρόμητος θα βρει στον δρόμο του της Ντιναμό Μπρεστ του Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει με τη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν ή την Ρουβανίκ από τα Νησιά Φερόε.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/06) έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Μπρεστ από τη Λευκορωσία, της οποίας πρόεδρος είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας θα βρει μπροστά της είτε τη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν είτε τη Ρουβανίκ από τα Νησιά Φερόε, που τίθενται αντιμέτωπες στον Α’ προκριματικό.

Οι δύο ελληνικές ομάδες βρέθηκαν στο γκρουπ των ισχυρών και επιστρέφουν στην Ευρώπη ύστερα από δύο χρόνια απουσίας. Ο πρώτος αγώνας του Β’ προκριματικού γύρου θα γίνει στις 26 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 2 Αυγούστου, ενώ οι αγώνες του A’ προκριματικού θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουλίου. Τα πρώτα ματς τόσο του Ατρόμητου, όσο και του Αστέρα θα πραγματοποιηθούν εκτός έδρας και οι ρεβάνς στην Ελλάδα.

Εφόσον οι δύο ομάδες πάρουν την πρόκριση, ο Αστέρας έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί ξανά στους ισχυρούς, ωστόσο ο Ατρόμητος δύσκολα θα αποφύγει να βρεθεί στους αδύναμους. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, θα μπει στη διοργάνωση στον τρίτο προκριματικό γύρο, του οποίου η κλήρωση θα γίνει στις 23 Ιουλίου.

Στην κληρωτίδα σήμερα μπήκαν και κάποιες πολύ δυνατές ομάδες, οι οποίες όμως βρέθηκαν στο γκρουπ των ισχυρών. Η Λειψία θα βρει μπροστά της είτε τη Λιεπάτζα (Λετονία) είτε τη Χάκεν (Σουηδία) και η Αμπεντίν (Σκωτία) θα παίξει με την Μπέρνλι (Αγγλία). Επίσης, αν η κυπριακή Ανόρθωση προκριθεί από τον Α’ προκριματικό κόντρα στην αλβανική Λάτσι, θα παίξει ή με την Γκλέναβον ή με τη Μόλντε και η ΑΕΚ Λάρνακας θα χρειαστεί να περάσει από την ιρλανδική Ντάνταλκ για να παίξει με τη Λεβάδια Τάλιν στο Β’ προκριματικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ