Campeones, campeones: Η Ατλέτικο Μαδρίτης σήκωσε το τρίτο της Europa League! (pics, vids)

Campeones, campeones: Η Ατλέτικο Μαδρίτης σήκωσε το τρίτο της Europa League! (pics, vids)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σήκωσε το βράδυ της Τετάρτης (16/05) το τρίτο της Europa League για... όσους δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στο «θρόνο» της μετά από έξι χρόνια αναμονής, μετά την κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2012. Στον πέμπτο της ευρωπαϊκό τελικό την τελευταία οκταετία, κόντρα στην Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου (3-0). Και το έκανε γιατί ποτέ δεν σταμάτησε να ελπίζει, το έκανε για να απαλύνει τις πληγές από τους  δύο χαμένους τελικών Champions League (2014,2016) κόντρα στην μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ.

«Nunca dejes de creer»

Για τον προπονητή της, Ντιέγκο Σιμεόνε, που άλλαξε την σύγχρονη Ιστορία της, για τον αρχηγό της Γκάμπι που σκόραρε γράφοντας Ιστορία ως ο γηραιότερος άσος που βρίσκει δίχτυα σε ευρωπαϊκό τελικό, για τον Μικρό της Πρίγκιπα, Αντουάν Γκριεζμάν, που φεύγει πιθανόν, μα θα είναι πάντα ένας από εκείνους έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στα 4 χρόνια παρουσίας του στη Μαδρίτη.

Για τον Φιλίπε Λουίς που τραυματίστηκε και δεν έδωσε το παρών στον τελικό, για τον «πιστό στρατιώτη» Χερμάν Μπούργος, για τον Κόκε, τον Σαούλ και τον Τόμας που είναι το νέο της αίμα, για τον πολύπειρο Χουανφράν και το κλάμα του στον τελικό του Champions League το 2016, για τον Γιαν Όμπλακ τον φύλακα-άγγελο της εστίας της, για τους οπαδούς της που δεν σταματάνε ποτέ να ελπίζουν και φυσικά για το «παιδί» της, Φερνάντο Τόρες, που φεύγει το καλοκαίρι και η μοίρα του χρωστούσε έναν τίτλο με την ομάδα της καρδιάς του.

https://twitter.com/foetball247/status/996858326687379456

https://twitter.com/jesus_psz/status/996859807268261890

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ