Στον τελικό του Europa League ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στον τελικό του Europa League ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στη Λιόν και θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Europa League, μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου.

Στη Γαλλία βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τη Λιόν, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Europa League, μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μαρσέιγ. Μάλιστα, θα δει αγωνιζόμενο και έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς ο Κώστας Μήτρογλου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή της γαλλικής ομάδας.

O ηγέτης του Ολυμπιακού έχει βρεθεί σχεδόν σε όλους τους ευρωπαϊκούς τελικούς τα τελευταία χρόνια, με την παρουσία του στην αναμέτρηση της Λιόν να αποτελεί «είδηση» για πολλά σημαντικά πρόσωπα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν ενεργό ρόλο και λόγο στα κέντρα αποφάσεων του αθλήματος. Με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να παίζει σημαίνοντα ρόλο σε αυτή τη γιγάντωση του συλλόγου σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οπως είναι λογικό, η εμφάνιση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Ζερλάν», όπου θα δώσει το παρών η αφρόκρεμα των ατζέντηδων και των ομάδων της Ευρώπης, δημιουργεί μια σειρά από σενάρια για πιθανές επαφές. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει παράταιρο και περιττό. Καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη να συναντά… τυχαία σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Διότι οι κορυφαίοι ατζέντηδες του πλανήτη αποτελούν συνομιλητές της ΠΑΕ ούτως ή άλλως, ενώ και σε επίπεδο συλλόγων, οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν αξιοζήλευτη ατζέντα επαφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ