Τόρες : «Προσπαθούν να μας αποσυντονίσουν με Γκριεζμάν»

Τόρες : «Προσπαθούν να μας αποσυντονίσουν με Γκριεζμάν»

Ο Φερνάντο Τόρες πιστεύει πως υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να αποσυντονίσουν της Ατλέτικο Μαδρίτης με την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Τον πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς καλείται να δώσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, απέναντι στην Μαρσέιγ για τον τελικό του Europa League. Ο Φερνάντο Τόρες μίλησε για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και για τα σενάρια που εμπλέκουν τον Αντουάν Γκριεζμάν με την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από το παιχνίδι της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε εμπειρία τα τελευταία χρόνια ότι όταν έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι προσπαθούν να μας αποσυντονίσουν κατά κάποιο τρόπο.

Αυτό που θέλουν να δουν οι οπαδοί είναι το πάθος των παικτών μέσα στο γήπεδο και αυτό ακριβώς κάνει ο Γκριεζμάν που τρέχει, παλεύει και αυτό το νιώθουν και οι φίλαθλοι.

Κανένας δεν μπορεί να πει του πει κάτι, αφού είναι εδώ και έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα είναι τεράστιο κομμάτι αυτού εδώ του συλλόγου μέχρι η ομάδα ή εκείνος αποφασίσουν να χωρίσουν τους δρόμους τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ