Σέβεται την ΑΕΚ ο Κουτρόνε

Σέβεται την ΑΕΚ ο Κουτρόνε

Για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ για το Europa League μίλησε ο πιτσιρικάς επιθετικός της Μίλαν, Πάτρικ Κουτρόνε, που ήδη ξεχωρίζει με τους "ροσονέρι".

Η Μίλαν μπορεί να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά… παραμένει Μίλαν. Αυτό το ξέρουν καλά στην ΑΕΚ. Οι «ροσονέρι» στο τελευταίο ματς για το ιταλικό πρωτάθλημα, έχασαν με σκορ 3-2, όμως, δεν τα παρατάνε, ούτε το βάζουν κάτω. Θέλουν να «ρεφάφουν». Άμεσα. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Πάτρικ Κουτρόνε.

Ο πιτσιρικάς φορ των Μιλανέζων είναι από τους παίκτες που ήδη έχουν κερδίσει την εξέδρα και τις εντυπώσεις. Ωστόσο, τα μυαλά του δεν έχουν πάρει «αέρα». Γι’ αυτό το λόγο και υπολογίζει κάθε αντίπαλό του. Όπως φάνηκε και λίγο πριν το ματς με την «Ένωση» για το Europa League.

Αυτά είπε ο Κουτρόνε για ΑΕΚ και Μοντέλα:

«Είμαστε θυμωμένοι επειδή αξίζαμε περισσότερα κόντρα στην Ίντερ. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ από το οποίο πρέπει να ξεκινήσει η αντεπίθεσή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου. Δεν νιώθω έξτρα πίεση πάντως. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στις προπονήσεις, δουλεύω σκληρά και το μυαλό μου φτάνει πάντα μέχρι το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ