Μοντέλα: «Δύσκολη και ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ»

Μοντέλα: «Δύσκολη και ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Μίλαν, Βιντσέντζο Μοντέλα, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι μια πολύ δύσκολη και ποιότική ομάδα. Βέβαια, οι περισσότερες ερωτήσεις στον Ιταλό προπονητή είχαν να κάνουν με την ήττα της Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ και την αγωνιστική κατάσταση των Μιλανέζων. Ο Μοντέλα […]

Ο προπονητής της Μίλαν, Βιντσέντζο Μοντέλα, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι μια πολύ δύσκολη και ποιότική ομάδα.

Βέβαια, οι περισσότερες ερωτήσεις στον Ιταλό προπονητή είχαν να κάνουν με την ήττα της Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ και την αγωνιστική κατάσταση των Μιλανέζων. Ο Μοντέλα απάντησε πως πιστεύει στους παίκτες του και ότι θα αναστρέψουν την κατάσταση στη Serie A.

Aναλυτικά όσα είπε ο 43χρονος τεχνικός για το παιχνίδι της Πέμπτης:

για την ΑΕΚ: «Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο. Νομίζω ότι θα γίνει επιθετικό παιχνίδι, είναι δύσκολος αντίπαλος, πολύ ποιοτικός.  Έχω δει ότι μπορούν να προσαρμόσουν την τακτική τους ανάλογα με τον αντίπαλο, παίζουν είτε με τρεις είτε με τέσσερις στην άμυνα και είναι πολύ ποιοτικοί μπροστά, γρήγοροι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Είναι εξάλλου εντυπωσιακό το ποσοστό που έχει η ΑΕΚ στα σουτ προς την εστία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αποδειχθεί για εμάς καθοριστικό για τη συνέχεια και για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση».

για τον Χριστοδουλόπουλο: «Τον είχα παίκτη στη Σαμπντόρια, είμαι χαρούμενος που θα τον συναντήσω και πάλι, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι τώρα».

για την Μίλαν: «Είμαι πεπεισμένος ότι βρίσκω αυτό που τιαριάζει στην ομάδα και το βελτιώνω. Στα τελευταία δύο παιχνίδια συνέβη κάτι ασυνήθιστο, αξίζαμε κάτι περισσότερο και στα δύο. Θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερο νεύρο στο γήπεδο. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά η ομάδα έδωσε όλες τις δυνάμεις της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ