Βενγκέρ : «Είμαι στεναχωρημένος και πολύ απογοητευμένος»

Βενγκέρ : «Είμαι στεναχωρημένος και πολύ απογοητευμένος»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά τον αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Αρσέν Βενγκέρ, που δεν κατάφερε να πετύχει κάτι θετικό στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρώπη με την Άρσεναλ.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ατλέτικο, ο Αρσέν Βενγκέρ, στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ο Αλσατός τεχνικός ήταν απογοητευμένος που η ομάδα του δεν έφτασε στον τελικό, ενώ τόνισε πως είναι λυπηρό που θα φύγει από την Άρσεναλ με αυτό τον τρόπο.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος και απογοητευμένος. Όταν βγαίνει από μία διοργάνωση και ήσουν καλύτερος στα 180 λεπτά είναι πολύ δύσκολο.

Για την ομάδα είναι τώρα η ώρα να σκεφτεί το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι υπάρχουν καλά συστατικά και ότι θα επανέλθουν. Αυτοί οι παίκτες έχουν ποιότητα και με τις σωστές προσθήκες θα γίνει πάλι η ομάδα ανταγωνιστική.

Όσο για εμένα δεν έχω κάποια σχέδια προς το παρόν. Πρέπει πρώτα να ηρεμήσω από αυτό τον αποκλεισμό αφού είναι πολύ λυπηρό που φεύγω έτσι. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να ανακάμψω», ήταν τα λόγια του Αλσατού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ