Europa League : Έρχονται «καμπάνες» σε Μαρσέιγ και Μπιλμπάο

Europa League : Έρχονται «καμπάνες» σε Μαρσέιγ και Μπιλμπάο

Η UEFA αναμένεται να ρίξει «καμπάνες» σε Μαρσέιγ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την πρώτη να κινδυνεύει για τη συμπεριφορά οπαδών της και την επίθεση σε ανθρώπους ασφαλείας και τη δεύτερη για ελλιπή μέτρα ασφάλειας.

Η Μαρσέιγ επικράτησε και στην Ισπανία της Αθλέτικ Μπιλμπάο και προκρίθηκε πανηγυρικά (5-2 συνολικό σκορ) στα προημιτελικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Λειψία. Η ρεβάνς στη μονομαχία του εν λόγω ζευγαριού θα γίνει στο Βελοντρόμ στις 12 Απριλίου, οι Γάλλοι όμως δεν αποκλείεται να υποδεχθούν τους Γερμανούς δίχως κόσμο!

Αυτό, διότι η UEFA αναμένεται να επιβάλλει βαριές ποινές σε Μαρσέιγ και Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα περιστατικά που έλαβαν χώρα στο Σαν Μαμές, με την πρώτη (επίθεση σε ανθρώπους ασφαλείας της Ομοσπονδίας και άναμμα πυρσών από οπαδούς) να κινδυνεύει με κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο και τη δεύτερη μόνο με -εξίσου βαρύ- χρηματικό πρόστιμο για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο, καθώς κρίνεται υπαίτια για το πέρασμα των καπνογόνων.

Οι δύο σύλλογοι αναμένεται λοιπόν να τιμωρηθούν για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, με την UEFA, η οποία δείχνει μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους ζητήματα, να ετοιμάζει… καμπάνες λόγω την συμπεριφορά των οπαδών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ