Europa League : Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Europa League : Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Europa League με τις οκτώ ομάδες της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους. Ο Ερίκ Αμπιντάλ, επειδή ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο της Λιόν, ήταν αυτός που έκανε την κλήρωση. Δεν είχαμε μεγάλο ζευγάρι του τύπου Άρσεναλ – Μίλαν που αγωνίστηκαν στους 16 της […]

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Europa League με τις οκτώ ομάδες της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους. Ο Ερίκ Αμπιντάλ, επειδή ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο της Λιόν, ήταν αυτός που έκανε την κλήρωση.

Δεν είχαμε μεγάλο ζευγάρι του τύπου Άρσεναλ – Μίλαν που αγωνίστηκαν στους 16 της διοργάνωσης. Φυσικά ξεκάθαρα φαβορί θεωρούνται οι κανονιέρηδες και οι ροχιμπλάνκος, αφού κληρώθηκαν με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αντίστοιχα.

Στα άλλα ματς, η Λειψία θα παίξει με τη Μαρσέιγ σε ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι, ενώ η Λάτσιο θα κοντραριστεί με τη Σάλτσμπουργκ, σε ένα ζευγάρι που επίσης δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Λειψία – Μαρσέιγ
Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ
Λάτσιο – Σάλτσμπουργκ

Τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 5 Απριλίου και οι επαναληπτικοί για τις 12 του ίδιου μήνα. Ο τελικός πρόκειται να γίνει στις 16 Μάη στη Λυών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ