Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-5

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-5

Με ένα γκολ του Κορέα, ένα του Νίγκεθ ένα ακόμα του Γκριεζμάν και δύο του Τόρρες η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε την Λοκομότιβ στη Μόσχα (5-1) και συνεχίζει άνετη το ευρωπαϊκό της ταξίδι!

Με την παράδοση με το μέρος της (αήττητη επί ρωσικού εδάφους) και το μαξιλαράκι ασφαλείας του πρώτου αγώνα (3-0), η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκε παρά μόνο στα πρώτα λεπτά στην παγωμένη Μόσχα κόντρα στην Λοκομοτίβ και επικράτησε εύκολα των γηπεδούχων με 5-1. Πλέον οι Ροχιμπλάνκος ετοιμάζονται για τη φάση των «8».

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Άνχελ Κορέα. Στο 16ο λεπτό του αγώνα μετά από μακρινή μπαλιά του Τόμας και όμορφο ένα-δύο με τον Κόκε, ο 23χρονος άσος πέτυχε το 8ο τέρμα του στη σεζόν. Η Λοκομοτίβ απάντησε γρήγορα με το πρώτο φετινό γκολ του Μάτσεϊ Ρίμπους στο 20′ και ύστερα το… χάος. Οι Σαούλ Νίγκεθ, Φερνάντο Τόρρες (δις), Αντούαν Γκριεζμάν βρήκαν δίχτυα για το τελικό 5-1!

Στο 47ο λεπτό ο Σαούλ Νίγκεθ συνεργάστηκε με τον Φελίπε Λουίς και «έγραψε» το 2-1 για την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο 65′ ο Φερνάτο Τόρρες δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα για το 3-1 (πέναλτι που κέρδισε ο Αντουάν Γκριεζμάν) ο ίδιος σκόραρε και για το 4-1 ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γάλλος διεθνής στράικερ στο 85′ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Άνχελ Κορέα και το… ταλέντο του πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ με λόμπα.

Πλέον οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε περιμένουν την κλήρωση της φάσης των «8» και κάνουν όνειρα για το τρίτο Europa League (2010, 2012 τα άλλα δύο) της Ιστορίας τους…

https://www.youtube.com/watch?v=cFwIL8mqMyI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ