Μίλαν – Άρσεναλ 0-2

Μίλαν – Άρσεναλ 0-2

Στην Αγγλία η Άρσεναλ μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά, αλλά, στην πρωτεύουσα της μόδας, Μιλάνο, επικράτησε της Μίλαν με σκορ 2-0 και έχει τον πρώτο λόγo για πρόκριση στους «8» του Europa League.

Τι και αν στην Premier League η Άρσεναλ κοντεύει να ξεχάσει τι πάει να πει νίκη (έχει τρεις συνεχόμενες ήττες); Οι Λονδρέζοι φόρεσαν το καλό τους κοστούμι στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μίλαν και επικράτησαν με σκορ 2-0 στο Μιλάνο και έκαναν ένα μεγάλο βήμα για να περάσουν στους «8» της διοργάνωσης.

Από την αρχή και οι δύο ομάδες έδειξαν πως είχαν μπει με επιθετικούς προσανατολισμούς. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως είχαν την υπεροχή και με το γνωστό τους παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 15′ με τον Χένρικ Μκιταριάν.

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τ’ αριστερά την ατομική του προσπάθεια και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με ωραίο τελείωμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Από εκεί και πέρα οι Άγγλοι κυριάρχησαν στο ματς και αν ήταν πιο προσεκτικοί είτε στην τελική τους πάσα, είτε στην τελική τους προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα. Εν τέλει σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Άαρον Ράμσεϊ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και πολλές πάσες με τον Μεσούτ Οζίλ να βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Ουαλό χαφ, ο οποίος σε ρόλο επιθετικού δεν είχε πρόβλημα με μία προσποίηση να στείλει «αδιάβαστο» τον Ντοναρούμα και να «γράψει» το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Άρσεναλ δεν πίεσε για κάτι περισσότερο. Οι Άγγλοι δεν ρίσκαραν για παραπάνω γκολ, δείχνοντας πως είναι ικανοποιημένοι με το 0-2 και έτσι κράτησαν την μπάλα για περισσότερη ώρα στα πόδια τους, χωρίς να απειληθούν από τους Μιλανέζους.

Από την πλευρά της η Μίλαν φαινόταν πως είχε βγει εκτός ρυθμού μετά τα δύο γκολ που δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο και όσο και αν προσπάθησαν οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο για να μειώσουν στο τέλος δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ