Μια μάχη που ξυπνά μνήμες Τσάμπιονς Λιγκ

Μια μάχη που ξυπνά μνήμες Τσάμπιονς Λιγκ

Η μονομαχία Μίλαν - Άρσεναλ για το Γιουρόπα θα είχε πριν λίγα χρόνια την λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι δύο ομάδες ήταν μέλη της ελίτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Μίλαν θα φιλοξενήσει σήμερα την Άρσεναλ. Η σκέψη όλων θα πήγαινε πριν από λίγα χρόνια σε παιχνίδι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Σε μια νοκ – άουτ μάχη για μια θέση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα είναι μάχη, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, αλλά το παιχνίδι είναι για το Γιουρόπα Λιγκ και όχι για την διοργάνωση στην οποία είχαν συνηθίσει να παίζουν ροσονέρι και κανονιέρηδες. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων επί ιταλικού εδάφους ξυπνά μνήμες στους φίλους των δύο συλλόγων, οι οποίοι καλούνται να «συμβιβαστούν» με την συμμετοχή στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο τεχνικός της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της ομάδας του με την Άρσεναλ, τονίζοντας πως η ομάδα του Λονδίνου είναι το φαβορί για την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

«Δεν είμαστε η παλιά Μίλαν, είμαστε μια νέα ομάδα και οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν εμπειρίες από μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σίγουρα σ’ αυτό θα μας βοηθήσει πολύ ο Μπονούτσι και ο Μπίλια αλλά το φαβορί είναι η ‘Αρσεναλ. Η αντίπαλος μας μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση αλλά έχει σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ της και παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα», υποστήριξε ο Γκατούζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ