Ο Εβρά έπαθε… Καντονά και έθεσε σε κίνδυνο τη καριέρα του (pics & vids)

Ο Εβρά έπαθε… Καντονά και έθεσε σε κίνδυνο τη καριέρα του (pics & vids)

O Πατρίς Εβρά έριξε μια κλωτσιά σε οπαδό της Μαρσέιγ, που θα ζήλευε ακόμη και ο… Ερίκ Καντονά, στο ζέσταμα του αγώνα με τη Γκιμαράες.

Η Μαρσέιγ αντιμετώπιζε εκτός έδρας τη Γκιμαράες για τη 4η αγωνιστική του Europa League και λίγο πριν τη σέντρα, οπαδοί των «Μασσαλών» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φίλοι της Γαλλικής ομάδας έφτασαν μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες και μια ανάσα από τους παίκτες της ομάδας τους, σε ένα πρωτόγνωρο γεγονός, έχοντας άγριες διαθέσεις.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύρραξη μεταξύ παικτών και οπαδών της Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα ο Πατρίς Εβρά να χτυπήσει με απίστευτη καρατιά έναν εξ’αυτών στο πρόσωπο. Η κλωτσιά του Γάλλου θύμισε την διαχρονική «καρατιά» του Ερικ Καντονά στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Κρίσταλ Πάλας πριν από 22 χρόνια.

Image result for eric cantona kick

Να τονίσουμε πως αφού ο Εβρά έχασε τη ψυχραιμία του, η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει, διότι τα αίματα άναψαν, αλλά χάρη στους ψυχραιμότερους αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν μπροστά στα επεισόδια, με αποτέλεσμα να αποβάλει τον άσο της γαλλικής ομάδας.

Η διοίκηση της Μαρσέιγ «βράζει», όπως και οι οργανωμένοι οπαδοί των «Μασσαλών» που θέλουν την απομάκρυνση του Εβρα από την ομάδα. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γαλλική ομάδα, ο Εβρά θα τιμωρηθεί αυστηρά, ενώ επίσης η Μαρσέιγ καταδικάζει τα επεισόδια των οπαδών της.

Image result for evra kickκ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρσέιγ:

«Πραγματοποιήσαμε έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή τη διένεξη. Σε κάθε περίπτωση, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής οφείλει να διατηρεί την ψυχραιμία του κόντρα σε προβοκατόρικες κινήσεις και προσβολές, αδιαφορώντας γι’ αυτές. Ο σύλλογος καταδικάζει οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως επίσης και οπαδών που προσβάλλουν τους παίκτες της ομάδας τους αντί να στηρίζουν».

Image result for evra kickκ

Δείτε την κλωτσιά του Πατρίς Εβρά:

https://www.youtube.com/watch?v=G6Ee-jeKJC8

https://www.youtube.com/watch?v=63_NIlL5rzU

Δείτε εδώ τη κλωτσιά του Ερικ Καντονά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ