Ριέκα – Αούστρια Βιέννης: 1-4

Ριέκα – Αούστρια Βιέννης: 1-4

Καταιγιστικοί οι Αυστριακοί στην Κροατία, διέλυσαν την Ριέκα και μπήκαν πλέον γερά και αυτοί στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αποτέλεσμα που περιπλέκει πλέον τα πράγματα στον όμιλο της ΑΕΚ, είχαμε στην στην Κροατία, καθώς η Αούστρια Βιέννης πέρασε νικηφόρα με το εμφατικό 4-1 επί της Ριέκα! Ετσι οι Κροάτες παρέμειναν στους 3 βαθμούς, με τους Αυστριακούς να τους αφήνουν στην τελευταία θέση και να περνούν εκείνοι στην 3η, έχοντας πλέον 4!

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο 20χρονος Ντόμινικ Πρόκοπ με δύο γκολ στο 41’ και το 62’, ενώ Σερμπεστ στο 73’ και Μοντσέιν σημείωσαν τα άλλα δύο τέρματα των νικητών.
Οσον αφορά τη Ριέκα, απλά κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά στο 61’ με τον Πάβισιτς ενώ να συμπληρώσουμε ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μίσιτς με κόκκινη στο 72ο λεπτό.

Την επόμενη αγωνιστική (5η) των ομίλων, η Μίλαν υποδέχεται την Αούστρια ενώ η ΑΕΚ (που έχει πλέον 6β.) φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τους προφανώς… αποκαμωμένους Κροάτες.

Ριέκα: Πρσκάλο, Βέσοβιτς, Πούντσετς, Ζούπαριτς, Ζούτα, Μίσιτς, Μπράνταριτς, Πάβιτσιτς, Ακόστι (55′ Κβρζιτς), Γκόντον (84′ Πούλιτς), Έμπερ (53′ Ματέι).

Αούστρια: Πεντς, Γκλουχάκοβιτς, Μοχάμεντ, Βέστερμαν, Σαλάμον, Ζέρμπεστ, Χόλτσχαουερ, Πρόκοπ (90′ Αλάσαν), Τατζούρι (86′ Ταρκάρια), Φελίπε Πίρες, Φρίζενμπιχλερ (71′ Μόνσχαϊν).

4ος όμιλος
Βαθμολογία

1. Μίλαν 8 (8-3)
2. ΑΕΚ 6 (4-3)
3. Αούστρια Βιέννης 4 (8-11)
4. Ριέκα 3 (7-10)

Επόμενη αγωνιστική (2/11)
Μίλαν – Αούστρια Βιέννης
ΑΕΚ – Ριέκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ