Σπάρτακ Μόσχας : Kινδυνεύει με ευρωπαϊκό αποκλεισμό για τα επεισόδια

Σπάρτακ Μόσχας : Kινδυνεύει με ευρωπαϊκό αποκλεισμό για τα επεισόδια

Η Σπάρτακ Μόσχας κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με την Μπιλμπάο, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Μπιλμπάο, πριν το παιχνίδι της Αθλέτικ με τη Σπαρτάκ για τους 32 του Europa League έξω από το γήπεδο των Βάσκων.

Η παρουσία των Ρώσων χούλιγκανς στην Ισπανία προκάλεσε απίστευτα επεισόδια στην έδρα των Βάσκων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αστυνομικός, αλλά και να τραυματιστούν αρκετοί ακόμα. Μετά τα επεισόδια η UEFA ετοιμάζεται να τιμωρήσει πολύ αυστηρά τόσο τη Σπαρτάκ όσο και την Αθλέτικ, ενώ ειδικά η ομάδα από τη Μόσχα ίσως αποκλειστεί κι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Μarca η ομάδα από τη Ρωσία κινδυνεύει ακόμα και με  ευρωπαϊκό αποκλεισμό ωστόσο τιμωρία αναμένεται να επιβληθεί και για την Αθλέτικ, καθώς και δικοί της οπαδοί συμμετείχαν στα έκτροπα τα οποία στοίχισαν τη ζωή ενός αστυνομικού.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει ξεκινήσει ήδη πειθαρχική διαδικασία, διότι το συμβάν είναι πολύ σοβαρό και αναμένεται να υπάρξουν σύντομα αποφάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες θα τιμωρηθούν και λογικά αυστηρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ