Χιμένεθ: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος, δεν είχαμε καλή διαιτησία»

Χιμένεθ: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος, δεν είχαμε καλή διαιτησία»

Στη διαιτησία και στο γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που άξιζε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ!

Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο Κίεβο. Εκανε την πλούσια Ντιναμό να τρομάξει και να αισθανθεί ότι θα αποκλειστεί. Αλλά οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ κατάφεραν να μη σκοράρουν στις κραυγαλέες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Απογοητεύοντας τον προπονητή τους, που δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για το τελικό αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό της Ενωσης, αλλά και για την απαράδεκτη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Cosmote TV αμέσως μετά τη λήξη, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα, λόγω του παιχνιδιού που κάναμε. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ματς, όχι μόνο απόψε. Θέλω, όμως, να προσθέσω ότι η διαιτησία δεν ήταν καλή ούτε σήμερα, ούτε στο ματς του ΟΑΚΑ. Νομίζω πως αν η Ντιναμό έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το ματς, θα είχε μείνει με 7-8 παίκτες.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος το ξαναλέω, αλλά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια και την εμφάνισή τους. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια, δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και άδικα σταματάμε εδώ την πορεία μας στην Ευρώπη, αλλά αποχωρούμε υπερήφανοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ