Λοκομοτίβ Μόσχας – Νις 1-0

Λοκομοτίβ Μόσχας – Νις 1-0

H Λοκομοτίβ νίκησε και στη Μόσχα τη Νις (1-0), με τους Γάλλους να έχουν δύο δοκάρια με τον Μάριο Μπαλοτέλι και έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στους 16 του Europa League, μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Χθες ήταν η ΤΣΣΚΑ, η οποία νίκησε 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα με το γκολ του Τζαγκόεφ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους 16 του Europa League. Σήμερα, σε ένα άλλο σημείο της Μόσχας, η Λοκομοτίβ νίκησε για δεύτερη φορά τη Νις (1-0) και έγινε η δεύτερη που παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρατάχθηκαν με άμυνα ανάγκης και συνολικά έξι απουσίες, έψαχναν ουσιαστικά ένα θαύμα μετά την ήττα με 3-2 στην Κυανή Ακτή. Ο Μάριο Μπαλοτέλι άγγιξε δύο φορές το γκολ, τα σουτ του στο 11′ και το 19′, όμως, σταμάτησαν στα δοκάρια του Γκιγιέρμε. Μετά τις δύο τεράστιες ευκαιρίες του Ιταλού η Λοκομοτίβ πήρε σιγά σιγά μέτρα στο γήπεδο, απείλησε στο 27′ με τον Μιράντσουκ και στο τρία λεπτά αργότερα πήραν κεφάλι στο σκορ, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την πρόκριση.

Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Γάλλων, o Ιγκόρ Ντενίσοφ βρήκε λίγο χώρο, έκανε το γυριστό και με τον Άρι να πηδάει στο σωστό χρόνο για να αποφύγει την κόντρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μπενίτεθ. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του 33χρονου Ρώσου αμυντικού μέσου, με το αμέσως προηγούμενο να χρονολογείται στις 2 Μαΐου, όταν σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του στον τελικό με την Ουράλ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μάριο Μπαλοτέλι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που κέρδισε η Νις, ο Γκιγιέρμε όμως σταμάτησε εντυπωσιακά την εκτέλεσή του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γάλλοι πίεσαν για το γκολ, οι Ρώσοι όμως είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να το κάνουν με… χατ-τρικ του Μιράντσουκ (49′, 65′, 67′). Το 1-0 έμεινε ως το τέλος, με την Λοκομοτίβ να πανηγυρίζει την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-2 και να γίνεται η δεύτερη που κλείνει θέση στην κλήρωση για τους 16 της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ