Τσιγκρίνσκι : «Να μην δείξουμε φόβο»

Τσιγκρίνσκι : «Να μην δείξουμε φόβο»

Ο Ουκρανός στόπερ μίλησε για τα στοιχεία που θα πρέπει να δείξει η ΑΕΚ στο «Ολιμπίνσκι» προκειμένου να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Αποφασισμένη, με πλάνο, αλλά χωρίς φόβο, πρέπει να παραταχθεί το βράδυ της Πέμπτης η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, προκειμένου να πάρει την πρόκριση επί της Ντιναμό Κιέβου. Ο Ουκρανός στόπερ τόνισε επίσης πως αν η Ένωση κοιτάξει το δικό της παιχνίδι και είναι αυτή που πρέπει, θα καταφέρει να γυρίσει στην Ελλάδα με το αποτέλεσμα που θέλει, παρότι θα έχει απέναντί της μια δυνατή ομάδα.

«Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερη νοσταλγία που είμαι εδώ. Το μόνο που μετράει για μένα, είναι πως θα παίξουμε απέναντι σ’ έναν σοβαρό αντίπαλο. Δεν έχω πολλά ματς εμπειρίας σ’ αυτό το γήπεδο. Μόνο κάποια ματς με την εθνική. Δεν αντιμετωπίζω τη Ντιναμό ως μια ουκρανική ομάδα, αλλά ως έναν δυνατό αντίπαλο», είπε αρχικά ο Τσιγκρίνσκι.

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση;

«Όλη η προηγούμενη εμπειρία, δεν μετράει τώρα. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, δυναμικά και επιθετικά και ομαδικά με καλή συνεργασία. Να υλοποιήσουμε τα σχέδια του προπονητή. Και αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε, είναι να μην έχουμε τον φόβο απέναντι στη Ντιναμό, παρόλο που παίζει στην έδρα της. Αν η ΑΕΚ κάνει το παιχνίδι της, τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές. Βεβαίως το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την δικαιοσύνη, πολλές φορές είναι άδικο. Ελπίζουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ