ΑΕΚ : Με περισσότερους από 300 φίλους της στο Κίεβο η Ένωση

ΑΕΚ : Με περισσότερους από 300 φίλους της στο Κίεβο η Ένωση

Η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της Ένωσης που θα βρεθούν στην Ουκρανία για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων.

Η ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει για το Κίεβο και τη ρεβάνς με τη Ντιναμό, σε ένα παιχνίδι όπου θα παίξει τα… ρέστα της για την πρόκριση στους 16 του Europa league. H Ένωση πάντως δεν θα είναι μόνη της στο συγκεκριμένο ματς, καθώς περισσότεροι από 300 φίλοι της θα βρεθούν στο πλευρό της.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε σήμερα τον κόσμο που θα ταξιδέψει στο Κίεβο για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων καθώς και για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν, ώστε να γίνει ομαλά η προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που θα ταξιδεύσουν στο Κίεβο για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου, ότι η διάθεση των προ-αγορασμένων εισιτηρίων του αγώνα θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου από το ξενοδοχείο Radisson Blu Kiyv (διεύθυνση: 22 Yaroslaviv Val street, 010540 Kyiv) από τις 16.00 έως τις 19.00, τοπική ώρα.

Την Τετάρτη (παραμονή του αγώνα) θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους και όσοι φίλαθλοι από την Ελλάδα και την Ευρώπη δεν έχουν κάνει προ-πληρωμή και κράτηση του εισιτηρίου τους.

Διάθεση για τα προ-αγορασμένα εισιτήρια θα γίνει και την Πέμπτη (14.30-16.00, τοπική ώρα) από το ίδιο ξενοδοχείο.

Επίσης όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ ενδιαφέρονται, μπορούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου (10.00-15.00) να προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα μεταβαίνοντας στο τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων). Η διαδικασία προπληρωμής στην Τράπεζα Πειραιώς και κράτησης του εισιτηρίου τους τηλεφωνικά έχει ολοκληρωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ