Παπαγιαννόπουλος : «Υπήρξε ενδιαφέρον από την Ελλάδα»

Παπαγιαννόπουλος : «Υπήρξε ενδιαφέρον από την Ελλάδα»

Το ότι υπήρξε ενδιαφέρον από την ΕΠΟ στο παρελθόν αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, με τον στόπερ της Έστερσουντ να μιλά ακόμα για την τρελή πορεία της ομάδας του αλλά και τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Άρσεναλ.

Το δικό του ποδοσφαιρικό όνειρο ζει φέτος ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έχει φθάσει στους 32 του Europa League με την άσημη Έστερσουντ (12 και 22 Φλεβάρη οι αναμετρήσεις) και μέσω των εμφανίσεων του κατάφερε να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας.

Ο 27χρονος στόπερ αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως η ΕΠΟ είχε ενδιαφερθεί για αυτόν κάποτε, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ενώ μίλησε και για την τρελή πορεία της ομάδας του, υπογραμμίζοντας πως δεν φοβούνται την Άρσεναλ.

«Ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε και δεν φοβόμαστε την Άρσεναλ. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά παίζουμε 11 εναντίον 11 στο ποδόσφαιρο. Πριν από τον ματς με την Χέρτα, ο προπονητής μας Γκράχαμ Πότερ μας έδειξε ένα βίντεο με όσα έχουμε πετύχει κατά την διάρκεια της χρονιάς. Είμαστε περήφανοι για την δουλειά μας. Κατακτήσαμε το Κύπελλο Σουηδίας και προκριθήκαμε στην Ευρώπη. Μόνο όταν ολοκληρώσουμε την καριέρα μας θα καταλάβουμε τι πετύχαμε», ανέφερε αρχικά.

«Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές εκπροσωπούν τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Είμαι περήφανος που κλήθηκα. Τώρα εξαρτάται από μένα να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα στο παρελθόν, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Πλέον συγκεντρώνομαι στις υποχρεώσεις μου με την εθνική Σουηδίας», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Παπαγιαννόπουλος.

Τέλος, τόνισε πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, υπογραμμίζοντας πώς «βρίσκομαι στην τέλεια ομάδα. Έχω αυτοπεποίθηση για την θέση μου στην ομάδα. Όλοι θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μεγάλους συλλόγους, αλλά δεν θέλω να το κάνω απλά για να γίνει. Θα πρέπει να υπάρχουν ο κατάλληλες προϋποθέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ